Πε. Νοέ 30th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

33χρονη Γερμανίδα βρήκε λύση στις υψηλές τιμές της βενζίνης: Πάει στη δουλειά με κάρο

Germania
Neasmyrni

Λόγω της αύξησης των καυσίμων, άλλοι πάνε στη δουλειά με τα πόδια, άλλα με τα Μέσα και άλλοι με ποδήλατο. Ωστόσο, για την 33χρονη Stephanie από τη Γερμανία, το κάρο ήταν μονόδρομος.

Η διαδρομή της Stephanie Kirchner προς τη δουλειά της έγινε πιο χρονοβόρα, αλλά, όπως λέει η ίδια, φθηνότερη. Η 33χρονη από τη Γερμανία άφησε το SUV της στο σπίτι και μεταπήδησε σε πραγματική… ιπποδύναμη.

Η Kirchner, ιδιοκτήτρια φάρμας εκτροφής και εκπαιδεύτρια αλόγων, αποκαλύπτει ότι αποφάσισε πως δεν μπορεί να συνεχίσει να κινείται με το αυτοκίνητο, μετά την εκτίναξη των τιμών των καυσίμων μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

«Επειδή υποψιάστηκα ότι η συγκομιδή του σανού και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν πολύ, πολύ πιο ακριβά, είπα “πρέπει να εξοικονομήσουμε λίγα χρήματα”», τονίζει η ίδια.

Όπως γράφει η washingtonpost, η γυναίκα, μαζί με το κάρο και τα δυο της άλογα, διανύει καθημερινά μια διαδρομή περίπου 6 χλμ από το σπίτι της στη δυτική Γερμανία, μέχρι την εργασία της. Αυτό μετατρέπει τη διάρκεια της διαδρομής από 10-15 λεπτά σε μία ώρα.

Ωστόσο, η ίδια υπολογίζει ότι, λαμβάνοντας υπόψη πόσα καύσιμα καταναλώνει το Toyota SUV της, εξοικονομεί περίπου 250 ευρώ το μήνα.

Η άμαξά της είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε παιδιά και μεγάλους. Η γυναίκα αναγνωρίζει ότι η απάντησή της στην ακρίβεια και την αύξηση των τιμών των καυσίμων δεν είναι για όλους.

«Δεν μπορώ να βάλω ένα άλογο σε ένα γκαράζ», λέει. «Νομίζω ότι πολύ περισσότεροι αναβάτες αλόγων θα το έκαναν αν δημιουργούνταν ευκαιρίες για τα άλογα», συνεχίζει η ίδια.

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ