Πε. Νοέ 30th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Aίσιο τέλος στην περιπέτεια του 13χρονου -Βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη

Plateia Zarifi8
Neasmyrni

Η περιπέτεια του Γιάχια – Ζήση, 13 ετών, έληξε σήμερα, 27/7/2022, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Γιάχια – Ζήσης βρέθηκε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και είναι καλά στην υγεία του. Η δημοσιοποίηση της εξαφάνισης του και η κινητοποίηση που ακολούθησε για τον εντοπισμό του, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να βρεθεί το παιδί άμεσα και έγκαιρα.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Γιάχια – Ζήση και στην οικογένεια του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Πηγή: neasmyrnilive.gr

About The Author

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ