Σα. Ιούν 3rd, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Market Pass: Σε αυτά τα καταστήματα κάνετε αγορές με την άυλη κάρτα, τι ισχύει για λαϊκές αγορές και e-shop

93
Neasmyrni

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση των πληρωμών του Market Pass – Σε ποια καταστήματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την άυλη ψηφιακή κάρτα
Η πρώτη φάση των πληρωμών του Market Pass ξεκίνησε από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (3/2), είτε με την κατάθεση των αντίστοιχων ποσών στους δικαιούχους που επέλεξαν την καταβολή του σε τραπεζικούς λογαριασμούς, είτε με την «φόρτωση» των αντίστοιχων ποσών στην άυλη ψηφιακή κάρτα για όσους επέλεξαν αυτόν τον τρόπο για να λάβουν την επιδότηση.

Να θυμίσουμε ότι όσοι έχουν λάβει το Market Pass σε αύλη κάρτα, θα κάνουν τις αγορές τους μέσω της τεχνολογίας NFC που πρέπει να έχουν στο κινητό τους. Σε ποιες επιχειρήσεις όμως είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί η ψηφιακή χρεωστική κάρτα του Market Pass;

Το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα Market Pass δύναται να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον δικαιούχο για την πραγματοποίηση αγοράς αγαθών κάθε είδους σε καταστήματα ή λαϊκές αγορές (όσοι πωλητές διαθέτουν POS) που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο τροφίμων. Ειδικότερα:

Παντοπωλεία, Σούπερ μάρκετ
Κρεοπωλεία
Καταστήματα ζαχαροπλαστικής
Καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων
Αρτοποιεία
Διάφορα καταστήματα τροφίμων.
Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ηλεκτρονικές συναλλαγές σε e-shop συναφών επιχειρήσεων.

Η επόμενη φάση πληρωμών
Σημειώνεται ότι σε αυτή τη φάση πληρώθηκαν το Market Pass (Φεβρουαρίου-Μαρτίου) όσοι υπέβαλαν αίτηση μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου. Η επόμενη πληρωμή (για τους ίδιους μήνες) είναι προγραμματισμένη για τις 20 Μαρτίου και θα αφορά δικαιούχους που θα έχουν κάνει αίτηση μέχρι και την 15η Μαρτίου.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ