Πε. Σεπ 28th, 2023

neasmyrnichannel.gr

DIGITAL CITIES

Viral η στάση της Εθνικής Στέγης – Διορθώθηκε εντός 24 ωρών από τη δημοσιοποίηση

stasinea-768x427
Neasmyrni

Τις τελευταίες ημέρες μία στάση της Δημοτικής Συγκοινωνίας έγινε viral στο διαδίκτυο και κοινοποιήθηκε σε πολλές σελίδες της Νέας Σμύρνης. Αιτία μία φωτογραφία της στάσης στην οποία υπήρχε ένα παγκάκι από πίσω της και όχι κάτω από τη στάση, όπως θα ήταν και το ορθό.

Το θέμα πήρε διαστάσεις και απασχόλησε άμεσα το Δήμο Νέας Σμύρνης. Όπως ανέφερε ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης, σε ραδιοφωνική εκπομπή του Nea Smyrni Radio-TV, επρόκειτο για μία αβλεψία του εργολάβου ο οποίος άφησε το παγκάκι, που υπήρχε από πριν εκεί, προσωρινά.

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε, δόθηκε εντολή από το Δήμο Νέας Σμύρνης και άμεσα, εντός 24 ωρών, το παγκάκι τοποθετήθηκε εκεί που έπρεπε να μπει εξ αρχής. Ο κ. Χρηστάκης επεσήμανε ότι ορθώς οι πολίτες καταγγέλλουν τέτοια λάθη και τους παρότρυνε να το κάνουν με κάθε τρόπο, είτε ενημερώνοντας το Δήμο, είτε στα κοινωνικά δίκτυα κλπ.

Το απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Χρηστάκη (LINK)

Για το θέμα αυτό τοποθετήθηκε δημόσια και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οδυσσέας Νασιμπιάν, ο οποίος σε ανάρτηση του ανέφερε: “Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει προφανέστατα ετεροχρονισμένα και μη επικαιροποιημένα δημοσιεύματα, αναφορικά με στάση λεωφορείου στην Άνω Νέα Σμύρνη, σε συνέχεια διαφόρων ρεπορτάζ την περασμένη Κυριακή.
Ενημερώνουμε πως ήδη από τις 26/9, το παγκάκι έχει τοποθετηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου Νέας Σμύρνης στην κανονική και μόνιμή του θέση. Είχε προσωρινά τοποθετηθεί στο χώρο πίσω από τη στάση, για να μην εμποδίζει, μέχρι να μπει στην οριστική του θέση.”

Πηγή: neasmyrniradiotv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ